Lyxig citronsockerkaka

Älskar man sockerkaka och älskar man citron så är denna ljuvlig att göras väldig saftig och god.
Recept
4 st äggulor
2 dl socker
75 gram rumstempererat smör/margarin
1 st citron, rivet skal
2 tsk bakpulver
3 dl vetemjöl
1 dl mjölk
Glasyr
1.5 dl florsocker
1 msk smör/margarin
1 msk citronsaft
varmt vatten
Gör så här
1. Rör äggulor och socker vitt och pösigt.
2. Tillsätt matfett, citronskal, bakpulver och mjöl.
3. Häll i mjölken och rör smeten slät.
4. Häll smeten i en smord och bröad hålform, ca 1 1/2 liter. Grädda kakan i nedre delen av ugnen i 175 grader i ca 30 minuter.
5. Låt kakan stå kvar i formen några minuter innan den stjälps upp på galler. Låt den kallna under formen, så håller den sig saftig.
6. Rör florsocker och matfett mjukt. Tillsätt citronsaft och några droppar varmt vatten. Bred ut glasyren över den svalnade kakan.
På instageam tagga gärna mig i bilder om ni lägger ut eller skicka till mig så roligt få se när ni testar mina tips . Tryck här så kommer du till instagraminlägget
Lycka till ❤️