Vaniljhjärtan i långpanna special

Det här behöver du till en långpanna 30 * 40 cm ( 42 kakor )
Recept
Mördeg:
500 gram smör
10 dl vetemjöl
4 dl strösocker
4 msk vaniljsocker
1 msk bakpulver
Fyllning:
2 dl Kesella
5 dl creme fraiche
4 ägg
3 dl strösocker
1 msk vaniljsocker
Dekoration
Florsocker
Mandelspån
Gör så här:
Ställ ugnen på 200 grader.
Jobba ihop mördegen i en matberedare, har du liten så kan du göra hälften först och hälften sen till toppingen.
Hälften av mördegen ska tryckas ut i den smorda formen.
Rör sedan ihop fyllningen och häll ut över kakan, strössla sedan den andra delen av mördegen över fyllningen och till slut mandelspån. Grädda i 30 minuter.
Blir helt galet saftig och med krispig toppen.
Dekorera vid servering med mandelspån och pudra florsocker på !
På instagram får ni gärna tagga mig om ni testar baka dessa . Är så roligt att få se . Tryck här så kommer du till instagraminlägget
Orginalrecept är ifrån www.jennysmatblogg.nu med lite ändringar.
