FERRERO ROCHER CHEESECAKE

Om man älskar ferraro rocher chokladen så är denna cheesecake en väldigt hit . Väldigt mäktigt men väldigt god .
Recept
Botten:
20 st digistivekex
140 g osaltat smör
Fyllning:
3 dl vispgrädde
1 tsk vaniljpulver
500 g philadelphiaost
1,5 dl florsocker
7 st Ferrero Rocher
Topping:
400 g nutella
Ca 40 g hackade hasselnötter
9 st Ferrero Rocher
Botten: Mixa digistivekexen i en matberedare till fina smulor. Smält smöret och tillsätt sedan det. Tillsätt lite mer smör om du tycker att blandningen är lite för torr att jobba med. Häll i blandningen i en bakform, 23 cm i diameter och platta till
ytan.
Fyllning: Blanda ihop philadelphiaost och florsocker. Vispa grädden och vaniljsockret tillsammans i en annan skål. Blanda ner grädden i philadelphia blandningen och rör ihop till en jämn smet. Skär upp dina Ferrero Rocher i ca 4 bitar styck och blanda
ner dessa. Häll över digistivebotten och jämna till. Plasta in formen och sätt in i frysen i minst 6 timmar.
Topping: När cheesecaken är fryst ordentligt. Värm nutellan på låg värme i en kastrull, var försiktig så du inte låter det gå för lång tid så numellan bränns fast, den ska endast bli lite lösare i sin konsistens. Blanda ner hälften av hasselnötterna
(går att utesluta). Låt svalna något innan du häller över den på cheesecaken och brer ut. Dekorera med hackade hasselnötter och hela Ferrero Rocher.
Låt cheesecaken stå och mjukna till lite innan den serveras.
Instagram : Tagga gärna mig i bilder om ni lägger ut eller skicka till mig så roligt få se när ni testar mina tips .
Receptet är taget ifrån @hannasbageri på instagram .