Ballerinamuffins med smak av mandel och kokos

1. Sätt ugnen på 200°. Vispa smör och socker pösigt. Tillsätt äggen ett i taget under vispning.
2. Blanda mandelmjöl, psylliumhusk, vaniljsocker och bakpulver och rör ner i smeten.
3. Använd gärna silikornformar eller en muffinsform, börja med att ringla ballerinafyllning över varje muffinsform till ett mönster . Häll på muffinssmet så det täcker hälften upp till kanten. Sedan trycker man ett hål i mitten och fyller med ballerinafyllning och lägg sedan på muffinssmet igen så de täcker 2/3 av muffinsformen, gör så med alla 6st muffinsformar.
4. Grädda mitt i ugnen, cirka 20 minuter tills de har fått fin färg. Prova gärna med en sticka att de inte allt för kladdiga. Ringla gärna över lite ballerinafyllningen med på toppen om så önskas.
Frys gärna in dem så dem håller sig så där fräscht saftiga . Tina i rumspteratur, med dem som du självklart inte vill äta upp direkt 😉😂
På instagram tagga gärna mig i bilder om ni lägger ut eller skicka till mig, så roligt att få se när ni testar mina tips . Tryck här så kommer du till instragaminlägget
Lycka till ❤️