Glutenfria Chokladmuffins med chokladsmörkräm

Mums och mums säger jag bara tills dessa. Choklad deluxe . Dessa är glutenfria och vill man ha muffinsen mer kladdiga så tar man halv dl kokosmjöl och 1dl mix glutenfri mjöl istället. Testa dessa lova ni kommer inte bli besvikna 😍
Recept
Muffins
100g margarin
2 ägg
2,5dl strösocker
En nypa salt
5msk kakao
1dl kokosmjöl
0,5dl mandelmjöl
0,5dl mix ljus glutenfri mjöl
1/2tsk bakpulver
Chokladsmörkräm
Gör så här
Muffinsen
Smält smöret och låt det vila.
Vispa ägg och socker riktigt poröst.
Blanda alla torra ingredienser för sig och blanda ner i socker-ägg-blandningen. Vänd ner det smälta margarinet.
Fördela smeten i muffinsformar.Grädda ca 10 minuter i ugn på 225 grader.
Tips! Använd dig av en muffinplåt och sätt i muffinsformarna där i . Håller formen lättare 👍
Chokladsmörkrämen
När man ska göra smörkrämen använd en elvispen och gör så att smöret blir mjukt och tillsätt lite florsocker under tiden du vispar på låg fart. I med kakaon, kaffet och fortsätt vispa nu på medelhastighet tills krämen tjocknar till ordentligt. För att kunna spritsa den så ska den vara fast i konsistensen.
Sen är det bara att spritsa muffinsen.
På instagram tagga gärna mig i bilder om ni lägger ut eller skicka till mig så roligt få se när ni testar mina tips .
Receptet är ifrån mig själv @bakeforeall på instagram
Lycka till ❤️